Sayfalar

10 Ekim 2014 Cuma

Avrupa ve Ermeniler


Nasıl ki, Batı ülkeleri Osmanlı Devletini yıkmak ve sömürge elde etmek için Ermenileri kullandıysa; şimdi de Almanya Hitler'in hayallerini, Fransa da Napolyon'un düşünü gerçekleştirmek için Avrupa Birliğini kullanmaktadır. Türkiye'yi sözde Ermeni soykırımı ile suçlayanların kendi tarihleri soykırım ile doludur.

Afrika'dan 20 milyon köle (önemli kısmı Müslüman) zorla ABD'ye getirildi. Ve bunlardan 10 milyon Afrikalı yolda ya da toplama kamplarında öldüler. Fransa sadece Cezayir'de 2 milyon insanı katletti. 2. Dünya Savaşı bitince sokağa dökülen Cezayir halkını isyan ediyor zannedip, gemilerden top atışı açarak 20 bin kişi öldürdüler. Fransa'nın insanlığa karşı vahşeti ciltlere sığmaz. ABD 50 milyon Kızılderili’yi katletti. (Amerikalı tarihçilerin eserlerinde bu rakam verilmektedir.)

İngilizlerin zaten tarihleri vahşettir. Hindistan'da kendilerine rakip olmasın diye 50 bin tekstil ustasının ellerini kestiren İngiltere'dir.

İspanya ise Orta ve Güney Amerika'da Aztek, Maya ve İnka medeniyetlerini soykırım ile ortadan kaldırdı. Öldürdükleri insan sayısı 50 milyona yakındır. Ne yüzle Türkiye'yi olmayan (kendi tarihçileri bile itiraf ediyor) soykırım ile suçluyorlar! Artık, "Avrupa'nın gerçek amacı bizi bölmek" olduğu görüşü Türk Silahlı Kuvvetlerimizin de görüşleri arasında yer almaktadır.

Sözde Ermeni soykırımı ile ilgili Batılı ülkelerden (meclis, senato, kongre, temsilciler meclisi) yani parlamentolardan yasa çıkarmaları hukukî dayanak temini maksadına yöneliktir. Bu yasalara dayanarak ölümler için tazminat, tapu kayıtlarına dayanarak mal isteyecekler. Ve en son sıra toprak talebine gelecektir.

Eski Alman Başbakanı Helmut Schmid eserinde, Sevr özlemi içinde olduğunu ve Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne alınmasının hata olduğunu açıkça ifade etmektedir.
Ermenilerin Müslümanları cami, ahır, okul gibi yerlere doldurup yaktıkları ve kurşuna dizdikleri harabelerde halen (kan izleri dâhil) durmaktadır. Fransa'nın efsane kahramanı ilân edilen 82 ve 92 yaşındaki iki general "Le Monde" gazetesine itirafında 1954-1962 arasında Cezayir'de 1 milyon kişiyi öldürdüklerini anlatmıştır.

M. Necati Özfatura /  Türkiye Gazetesi /   25.01.2001